Personlig navnelapp -50%

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 12. Feb 2020

/var/folders/zq/vk47x2dx5bq4p5nsy5r_cynh0000gn/T/com.microsoft.Word/WebArchiveCopyPasteTempFiles/4b92ec31-6e74-444f-b284-46abaaf10f32.jpgVC Graphics - Personlig navnelapp


Nå har alle som vil muligheten til å skaffe seg en personlig navnelapp på sykkelen. Enten med NCF logo eller med ønsket flagg. 

Bruk rabattkoden NCF2020 for å få 50% avslag på valgfri navnelapp!
Koden legges inn i sluttfasen av bestillingen.

https://www.vcgraphix.com/collections/bicycle-name-stickers/products/norway-cycling-federation-10-pack

https://www.vcgraphix.comStem på Klubben i mitt hjerte!

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 15. Okt 2018

Vi sparker i gang Klubben i mitt hjerte! En halv million kroner skal ut til idrettslag! Norges idrettsforbund, SpareBank1, P4 og Dagbladet sparker i gang Klubben i mitt hjerte lørdag 13. oktober. Kampanjen deler ut en halv million kroner frem til fredag 26. oktober! 

Årets kampanje starter lørdag 13. oktober kl. 00.01 og slutter fredag 26. oktober kl. 12.00. Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med.

Marit Bjørgen og Henrik Christiansen er ambassadører for Klubben i mitt hjerte i 2018. Reglene er enkle. Klarer din klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av to dagspremier på 10 000 kroner fra SpareBank 1. Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10 000 kroner. Et idrettslag som oppnår 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 14 trekninger. Vinnersjansene er derfor store. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje.

På P4s formiddagssendinger og på klubbenimitthjerte.no vil dagsvinnerne offentliggjøres. Totalt deler SpareBank 1 ut 28 premier á 10 000 kroner og to hovedpremier på 50 000 kroner. På denne måten vil små idrettslag ha like store vinnersjanser som store idrettslag.Stem på Lørenskog CK i Lokalbidraget

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 19. Sep 2018

Gi din stemme på Lokalbidraget

Lokalbidraget er LillestrømBankens gavemidler til lokale lag og foreninger. 3 millioner kroner skal fordeles, og det er kundene sine stemmer som avgjør hvordan det fordeles. Alle stemmer gir penger - så dette er årets enkleste dugnad for de foreningene som er med.

Sparebankånden er sentral i LillestrømBanken - og spesielt tydelig gjennom "Lokalbidraget".
Når LillestrømBanken går med overskudd så er det ingen som henter utbytte av dette - men det går tilbake til lokalmiljøet i stor grad.

Og nettopp dette er essensen i Lokalbidraget, hvor bankens kunder selv velger hvem som får sin del av overskuddet.

Slik fungerer Lokalbidraget
Når LillestrømBanken går med overskudd, så settes det av en gitt sum som vedtas av Generalforsamlingen i banken. Dette foregår på bankens årsmøte i februar når regnskapstallene foreligger og godkjennes.
Denne summen utlyses så som årets Lokalbidrag - der foreninger kan registrere sitt formål.

Alle stemmer har en verdi, og avstemmingen stenges 26. oktober.

Lokalbidraget ligger lett synlig i mobilbanken, så det skal være enkelt for kunder å avgi sin stemme.

Oppfordrer alle til å dele oppfordringen med familie og venner, slik at klubben får inn mest mulig!High5 tilbud hos Rasta Sykkel

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 19. Sep 2017

Supertilbud på High5 pakke hos Rasta Sykkel!

  • 1 Flaske
  • 2 EnergyGel
  • 1 IsoGel 
  • 1 4:1 Energysource
  • 3 Zero Tabletter 

Alt dette for kun kr 55,-

Gjelder i 1 uke eller så lenge beholdningen rekker           
Ikke glem Lokalbidraget!

Postet av Lørenskog Cykleklubb den 2. Mai 2017

Lokalbidraget_logo.png

Status pr i dag er at klubben står med 0,- i fordeling av midler fra Lokalbidraget.
Til sammenlikning står Rælingen Fotballklubb med 203.095,-...

Her er det mye å hente!

Oppfordrer derfor alle til å gå inn å stemme: https://lillestrombanken.no/sponsorat/lokalbidrage...